Helweek – Dag 6

August 30, 2015


Om 5:00 gaat de wekker weer, en ik voel me frisser dan alle andere dagen dat ik opstond. Ik heb vannacht als een blok geslapen en voel me direct wakker. Aangezien in het weekend de sportschool dicht is besluit ik ‘s ochtends een uur over de heide te wandelen naast ons huis. Heerlijk!

Als ik vanuit het bos de heide oploop zie ik dit:

20150829_065338 1000x562

En even later, als de zon opgekomen is:

August 29, 2015 at 0712AM 1000x562

Er wellen tranen op in mijn ogen. De wereld is zo mooi, waarom verpesten zoveel mensen hun leven door minder intensief te leven dan kan? Waarom leven mensen voor de verwachtingen van anderen in plaats van voor datgene wat ze echt willen?

Vandaag voelt alles zoveel beter dan donderdag en vrijdag. Daarom is het logisch dat dit “happy day” is. Een dag waarin je je zelf alleen maar positieve gedachten mag toestaan. En ik ben positief; ik ervaar dat wat gisteren nog zo zwaar en uitzichtloos voelde (de dag doorkomen na een nacht geen slaap), nu zo gemakkelijk voelt. Ik heb het gehaald! Ik ben trots op mezelf!

Vandaag lijkt alles automatisch en gemakkelijk te gaan. Ik stap in de bus en de trein naar Studiemeesters, waar ik een training geef aan 1 persoon. Het is inhoudelijk goed en gezellig; ik krijg er energie van. Vandaag is het de bedoeling dat je door blijft werken, dus dat zit al goed. Aan het einde van de dag keer ik naar huis, waar ik ruzie krijg met Zlata. Een domper op deze relaxte dag, maar uiteindelijk maken we het goed en realiseer ik me weer waarom ik zoveel van haar hou. Toch nog een happy end op happy day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: