Helweek – Dag 3

August 27, 2015


Om 5:00 gaat mijn vertrouwde wekker weer, en ik merk direct dat ik een stuk meer moeite heb om wakker te worden. Ook na een kop koffie, mijn ontbijt en een stukje wandelen is dit nog niet direct weg. Ik vrees dat dit een zware dag gaat worden…

Om half 8 begin ik daarom met het maken van mijn planningen. Vandaag staat in het teken van Time Management: ik maak daarom een jaarplanning, waarin alle belangrijke data, doelen en mijlpalen staan zoals verjaardagen, vakanties, data waarop projecten af moeten zijn etc. Deze data zijn vervolgens een richtlijn voor het maken van een meer gedetailleerde maand- en weekplanning. Langzamerhand word ik wakker en voel ik me een stuk beter.

Ook Zlata is wakker geworden en samen met haar eet ik nog 2 tosti’s; gisteren had ik ontzettende honger de hele dag en aangezien ik veel ga sporten moet ik ook meer eten.

Daarna gaan we naar de sportschool: ik ga vandaag in plaats van 400 naar 600 calorieën verbranden, en ik ga beginnen met krachttraining. Uiteindelijk valt het sporten mij reuze mee; het ging gemakkelijker dan gisteren, terwijl ik me vanochtend heel brak voelde. Na het sporten voel ik me fit en vrolijk en ga ik samen met Zlata en een vriendin lunchen.

Daarna is het tijd om verder te werken: tussen 12:00 en 18:00 ben ik vooral bezig met het afmaken van oefeningen die in mijn online training Inzicht in Financiën zullen komen. Daarnaast heb ik ook een online examen gemaakt waarmee de training afgerond kan worden. Ik voel me voldaan; weer een stap dichter bij de lancering.

Iets na 6 vind ik het mooi geweest; ik wacht totdat Zlata haar laatste klant heeft gehad en daarna gaan we samen naar huis waar we een maaltijd in elkaar draaien. Ik sluit de avond rustig af en ga om kwart voor 10 echt in bed liggen, zodat ik op tijd in slaap viel. Iets na tienen ben ik vertrokken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: