Helweek: Dag -1

August 23, 2015


Vannacht kreeg ik allerlei rare dromen, die me toch wat zenuwachtiger begonnen te maken. Ik besefte me dat de helweek toch een stuk zwaarder zal worden dan ik van tevoren dacht. Vooral de vrijdag lijkt me zwaar te worden. Maar dat is juist de bedoeling van de helweek.

Er zijn veel mensen die de nacht van donderdag op vrijdag niet doorhalen omdat ze de volgende dag moeten werken. Dat snap ik goed. Ik heb gelukkig als ondernemer de mogelijkheid om mijn werkdagen zelf in te delen zodat mijn klanten niet teveel last zullen hebben van mijn hangover. Maar een helweek is geen helweek als je de nacht niet doorhaalt; het is immers de bedoeling dat je tegen je grenzen aanloopt, erdoorheen breekt en ze verlegt. Anders is het gewoon een drukke werkweek, meer niet.

Zometeen ga ik naar een barbeque met familie; vandaag heb ik bewust gebruikt om te ontspannen, en ook gisteren was het een rustige dag. Vanavond om 21:30 zet ik mijn eerste video online . Daarna moeten om 22:00 de ogen gesloten zijn, want om 5:00 morgen gaat de wekker voor de eerste dag. Gelukkig val ik altijd binnen een halve minuut in slaap. Dit gaat me denk ik wel wat plezier opleveren komende week.

Morgen is het thema: Gewoontes ontdekken en veranderen. Welke gewoontjes heb je bewust of onbewust, en welke wil je veranderen om een beter leven te krijgen?

Je kunt me overigens niet alleen volgen op deze website en YouTube maar ook op mijn twitteraccount @sandervanluit voor meer statusupdates en foto’s.

Tot morgen!

Advertisements

2 Responses to “Helweek: Dag -1”

  1. Daan said

    Hoe was dag 2 dan Sander? Lijkt me zeker leuk om een keer te doen, behalve die nacht doorhalen, daar kon ik vroeger al niet tegen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: